Χονδρικό Εμπόριο Εσπεριδοειδών - Πορτοκαλιών | Πορτοκαλό

 
Τηλέφωνο : 2105133322
 
Κινητό 6975400093
 
 
 
 
 

Προϊόντα

 
 
Στην εταιρεία μας Πορτοκαλό στην Αθήνα (Κολωνός) θα βρείτε φρέσκα και ποιοτικά προϊόντα, όπως πορτοκάλια και άλλα εσπεριδοειδή, που ωφελούν την υγεία και αποτελούν μέρος μίας ισορροπημένης διατροφής.
 
 
Πορτοκάλι
 
 
 
Ο πιο φυσικός και γευστικός τρόπος για την θωράκιση του οργανισμού είναι το πορτοκάλι. Εντάσσοντάς το στην καθημερινή σας διατροφή θα νιώσετε… ζωντάνια και ευεξία, ενώ η βιταμίνη C θα σας βοηθήσει να καταπολεμήσετε πιο εύκολα τα κρυώματα και τις γρίπες του χειμώνα.

Ένας χυμός πορτοκάλι συνίσταται από τους διατροφολόγους ως ένα από τα πέντε γεύματα της ημέρας για την καλή λειτουργία του οργανισμού και του μεταβολισμού.
 
 
 
 
 
Ρόδι
 
 
 
Σύμβολο της ζωής και της γονιμότητας, το ρόδι είναι πηγή πολύτιμων θρεπτικών συστατικών που χαρίζουν υγεία και ευεξία, αρκεί να ξέρετε τον τρόπο με τον οποίο θα το αξιοποιήσετε.
 
 
 
 
 
Λεμόνι
 
 
 
Δεν υπάρχει κουζίνα στον… κόσμο, στην οποία το λεμόνι να μην αποτελεί βασικό συστατικό, το οικείο σε όλους μας κίτρινο εσπεριδοειδές, που είναι δημοφιλές σε όλο τον πλανήτη.
 
 
 
 
 
Lime
 
 
 
Το μοσχολέμονο (ετυμολ. μόσχος και λεμόνι) ή αλλιώς λάιμ είναι ένας καρπός εσπεριδοειδούς, ο οποίος συνήθως είναι στρογγυλός, πράσινος, διαμέτρου 3-6 εκατοστών και περιέχει ξινή (όξινη) σάρκα. Υπάρχουν διάφορα είδη εσπεριδοειδών των οποίων οι καρποί καλούνται «λάιμ». Τα μοσχολέμονα αποτελούν εξαιρετική πηγή βιταμίνης C και συχνά χρησιμοποιούνται για να τονίσουν τις γεύσεις διάφορων τροφίμων και ποτών. Συναντούνται ως συστατικό σε πολλές συνταγές.
 
 
 
 
 
Grapefruit
 
 
 
Το γκρέιπ-φρουτ έχει μεγάλη περιεκτικότητα σε βιταμίνη C, και είναι 3ο σε περιεκτικότητα στη συγκεκριμένη βιταμίνη μετά το πορτοκάλι και το λεμόνι. Τρώγεται σκέτο ως φρούτο, αν και περισσότερο καταναλώνεται σε χυμούς και συνήθως με την προσθήκη και άλλων φρούτων. Είναι πολύ καλό στη μείωση της χοληστερίνης και στο κάψιμο του περιττού λίπους, γι' αυτό και χορηγείται σε πολλές δίαιτες.
 
 
 
 
 
Avocado
 
 
 
Το αβοκάντο είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά καθώς και σε Ω9 ωφέλιμα λιπαρά. Βοηθάει στη μείωση της κακής χοληστερόλης και αυξάνει την καλή χοληστερόλη. Εχει εξακριβωθεί ότι βοηθάει στα καρδιαγγειακά προβλήματα.